Us convidem a adherir-vos a la manifestació educativa del 17D

Benvolgudes i benvolguts,

Des de l’Assemblea Groga volem convidar-vos a participar a la manifestació convocada per tota la comunitat educativa catalana i la societat en general pel proper diumenge 17 de desembre a les 12h, Pl. Universitat.

L’educació pública catalana està patint, per una banda, un desmantellament estructural i, per l’altra, un atac d’infàmia als seus docents i valors democràtics que no podem permetre.

Davant la persistent manca de recursos, incomplint el seu propi compromís de dedicar-hi el 6% del PIB, i la pèrdua de democràcia interna que pateix el nostre sistema educatiu, volem, de nou, sortir massivament al carrer per reclamar l’educació pública que mereix la nostra societat.

El curs passat, la mobilització la la comunitat educativa al novembre va donar impuls a un cicle de lluita que va aconseguir que recuperéssim alguns dels drets que ens han estat traient els últims anys, però encara ens queda molt per fer.

A més a més, les darreres setmanes la comunitat educativa de Catalunya estem patint furibunds atacs i amenaces front als quals no podem romandre en silenci. Hem de donar una resposta clara al carrer.

Per tot això, us animem a adherir a la vostra AMPA, assemblea, associació, col·lectiu, sindicat, partit o qualsevol mena d’entitat a la mobilització de l’17D per tal de donar-li més força. Per fer efectiva l’adhesió, podeu enviar un correu a l’adreça assemblea.groga@gmail.com amb un text del tipus «Ens adherim a la manifestació educativa de l’11 de novembre» o, si ho preferiu, podeu omplir el formulari d’adhesió

Farem constar la vostra adhesió en aquest post al web de l’Assemblea Groga.

Així mateix us animem a participar a les reunions preparatòries que tindran lloc aquestes setmanes.

Us enllacem el manifest de l’17D

 

 

One thought on “Us convidem a adherir-vos a la manifestació educativa del 17D

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: